Kdo smo

Smo nogometna agencija Pro Transfer – najbolj kakovostno agencija za razvoj mladih talentov na območju Srednje Evrope in Balkana. Naša zgodba se je začela marca 2013 in zdaj že uspešno razvijamo mlade talente več kot 10 let.

Naš uspeh ne ostane neviden, saj smo uspeli doseči izjemne rezultate, ne glede na naše majhno okolje. Vendar pa verjamemo, da ni pomembno, od kod prihajamo, ampak kako razmišljamo in kako strastno se lotimo svojega dela.
Pri Pro Transfer agenciji verjamemo, da drugačen pristop prinaša najboljše rezultate. Zato svoje delo opravljamo z inovativnostjo in kreativnostjo. Iščemo nove poti, ki vodijo do uspeha in odpirajo vrata novih priložnosti za naše mlade talente.

Navdušenje je naša gonilna sila. Vsak dan se trudimo, da naše delo opravljamo z veseljem in strastjo. Ta pozitivna energija nas povezuje in nas navdihuje za doseganje najvišjih ciljev. S svojim pristopom želimo prenesti to navdušenje tudi na naše mlade talente ter jih spodbuditi, da sledijo svojim sanjam in dosegajo svoj polni potencial.

Naša agencija je sinonim za strokovnost, integriteto in predanost. Sodelujemo s priznanimi strokovnjaki in trenerji, ki so pripravljeni deliti svoje znanje in izkušnje z našimi mladimi talenti. Skrbno načrtujemo in prilagajamo programe glede na posamezne potrebe in cilje vsakega talenta.

Zgradili smo trdne vezi s številnimi klubi, organizacijami in mednarodnimi partnerji, kar nam omogoča, da našim talentom zagotovimo najboljše priložnosti za napredovanje in mednarodni preboj.

Pro Transfer agencija je več kot samo agencija – smo skupnost, ki jo tvorijo ambiciozni in talentirani posamezniki, ki si prizadevajo doseči vrhunske rezultate. Združujemo moči, delimo znanje in ustvarjamo uspešne zgodbe, ki bodo trajale vse življenje.

Z veseljem si prizadevamo nadaljevati svoje poslanstvo in še naprej pomagati mladim talentom uresničiti njihove sanje. Pro Transfer agencija – kjer strast, inovativnost in navdušenje ustvarjajo prihodnost talentov!

Bašanović Elvis Lastnik
Dedić Zlatko
Mader Florian
Marić Milidrag Vodja skavtov
Lasić Rade Skavt
Pjevović Leo Player service